Καλως ηρθατε στα Δωματια "Rex Πολιτη"

Στον ομφαλό της Ελλάδας μόλις 16 χιλιόμετρα από τη Λαμία, 225 χλμ. από την Αθήνα και 60 χλμ. από το Καρπενήσι, εκεί που οι ορεινοί όγκοι της Οίτης ορθώνονται επιβλητικοί σε ένα σκηνικό εκπληκτικής ομορφιάς, με φόντο την κοιλάδα του Σπερχειού, βρίσκονται τα ενοικιαζόμενα δωμάτια "REX ΠΟΛΙΤΗ".

Είναι οικογενειακή επιχείρηση, η οποία αποτελείται από 06 άνετα δίκλινα δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα.

Κορυφαίοι υδρολόγοι συνιστούν τα Ιαματικά Λουτρά της Υπάτης για καρδιοπάθειες, ρευματικά, αρθριτικά και δερματολογικές παθήσεις.

Στην ιστορική και συνάμα σύγχρονη Λουτρόπολη της Υπάτης ο επισκέπτης θα δει τα ιαματικά νερά μέσα από τον κρατήρα, το Υδροθεραπευτήριο, την πισίνα, το πάρκο και τον οικισμό της Λουτρόπολης.Στην ευρύτερη περιοχή θα απολαύσει το Σπερχειό ποταμό με το πλατανόδασος, την ιστορική Υπάτη με τις βυζαντινές εκκλησίες και το Βυζαντινό Μουσείο Φθιώτιδας, το ιστορικό μοναστήρι του Αγάθωνα και το μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Οίτης.

Η γεωγραφική θέση των Λουτρών Υπάτης προσφέρεται για πεζοπορικές - ορειβατικές εξορμήσεις καθώς και για ποδηλατικές εκδρομές. Η περιοχή είναι κατάλληλη για κυνήγι κάθε είδους και για διαδρομές 4Χ4, ενώ συνάμα υπάρχει ιππικός όμιλος όπου γίνονται ημερήσιες εκδρομές με άλογα.

Διευθυνση

Υπεύθυνη: Χατζηνίκου Χαρούλα

Διεύθυνση : Λουτρά Υπάτης

Υπάτη, Φθιώτιδα

ΤΚ : 35016

Τηλ: 22310 - 59313

Κιν. 6974608737

Αποστολή email

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»,

με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας,της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκoύ Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ),

σύμφωνα με τους όρους της κοινοτικής παρέμβασης «Ψηφιακή Ελλάδα - Όλα είναι δυνατά»

ΜΗΤΕ 1353Κ012Α0054300